El femení de la UESC, en plena forma, visita el segon classificat


  • Comparteix:

L'equip de bàsquet femení de la UESC es desplaça aquest cap de setmana a la pista del Sant Jordi, el segon classificat. Les santcugatenques arriben al partit amb la moral alta, després de l'àmplia victòria aconseguida la jornada passada davant el Granollers.

Duel emocionat el que jugaran el Sant Jordi i la UESC, ja que tots dos equips estan a la part alta de la taula i empatats a 6 victòries. Les jugadores del Sant Jordi, que vénen de perdre contra el Quart, voldran retrobar-se amb la victòria. Per aquest motiu, Ignasi Munera, entrenador de la UESC, vol que les seves jugadores estiguin concentrades els 40 minuts.

Ignasi Munera

Hem de jugar concentrats els 40 minuts per poder guanyar


Munera vol que les santcugatenques continuïin amb el nivell al que estan jugant els últims partits, per tal de poder optar a la victòria. Tal com afirma el tècnic, el Sant Jordi és un equip ferm.


Ignasi Munera

El Sant Jordi és un equip agressiu i lluitador



La UESC tindrà dues baixes, la d'Ana López, que està lesionada des de principi de temporada, i la de la base Marta Aguilà, que serà fora per qüestions de feina.
El partit es jugarà aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre a Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.