La UESC no pot fallar a casa


  • Comparteix:

La UESC rep el Sant Adrià

La UESC rep el Sant Adrià

La UESC de bàsquet rep la visita del Sant Adrià a la dinovena jornada de la Copa Catalunya. Els nois de Manel Blanco necessiten la victòria per fugir de la part mitja - baixa de la classificació.

Refer-se de la darrera derrota i començar a pujar posicions. Aquestes són els objectius dels nois de Manel Blanco de cara al partit d'aquesta jornada. El rival a batre és el Sant Adrià, conjunt situat dos llocs per sobre la UESC a la taula classificatòria. Els del barcelonès són vuitens amb un balanç de 18 partits jugats, deu victòries i vuit derrotes; els santcugatencs en canvi, són desens amb un balanç negatiu; vuit victòries i deu derrotes.

Després de la desfeta de la darrera jornada davant el Blanes, a domicili, la UESC necessita agafar aire i la victòria es presenta vital. Els de Manel Blanco però, saben que no serà fàcil, sobretot si tenim en compte el darrer precedent; al partit de la primera volta, jugat a la pista del Sant Adrià, els locals van vèncer als nostres per 22 punts de diferència.

Aquest és Manel Blanco, tècnic santcugatenc.

Manel Blanco

A dia d'avui ens hem de fer forts per guanyar un equip d'entitat com el sant Adrià.


Aquest dissabte, el conjunt santcugatenc té una bona oportunitat de començar a escalar posicions. A dos quarts de vuit del vespre al PAV 2, UESC - Sant Adrià.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.