El tècnic Óscar Aranda signa pel CB Mercadal de Menorca


  • Comparteix:

L'entrenador santcugatenc de bàsquet, Óscar Aranda, dirigirà l'equip sènior femení del Club Bàsquet Mercadal, que milita a la Primera Divisió Femenina de les Illes Balears.El tècnic local, de 31 anys, està molt il·lusionat amb aquest projecte que engegarà el 8 de setembre, quan el CB Mercadal comenci la pretemporada. Óscar Aranda, en el seu nou club, té com a objectiu 'l'ascens de categoria '.

El tècnic local Óscar Aranda considera aquesta decisió com una bona oportunitat professional després de dues temporades al CEB Sant Jordi de Rubí, l'última com a director tècnic esportiu. El preparador té ganes d'endinsar-se en aquest projecte esportiu, que iniciarà el 8 de setembre a la localitat menorquina d'Es Mercadal. No és la primera vegada que Aranda entrena un equip sènior femení de nivell, ja que va fer-ho fa uns anys durant una campanya al Cadí La Seu d'urgell, equip de Lliga femenina.

L'objectiu d'Óscar Aranda aquesta temporada és aconseguir l'ascens de categoria. El primer partit de lliga es jugarà el cap de setmana del 28 i 29 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.