Eurofincas patrocinarà els equips júnior i sots-21 masculí de la UESC de bàsquet


  • Comparteix:

Eurofincas serà el nou patrocinador dels equips Júnior i sots-21 masculí de la UESC de bàsquet. A banda d'aquest patrocini, del qual el representant d'Eurofinques, Ramón Riera, no ha volgut desvetllar el pressupost, l'empresa també col·laborarà a la fundació del Club, la FES.

Segona presentació dels nous patrocinadors de la UESC de bàsquet per aquesta temporada. Aquesta vegada li ha tocat a Eurofincas. L'immobiliaria patrocinarà els equips júnior i sots-21 masculí. El president de la UESC, Valentí Feixes, ha volgut destacar el valor global de l'aportació d'Eurofincas.

Valentí Feixes

Les aportacions dels patrocinadors tenen un valor global pel club


El representant d'Eurofincas, Ramón Riera, no ha volgut desvetllar la quantitat del seu patrocini, ja que considera que és un tema privat. El que Riera sí ha volgut explicar és perquè s'han decidit col·laborar amb la UESC.

Ramón Riera

El nostre patrocini és més que una aportació, creiem en el projecte


A banda del patrocini dels equips júnior i sots-21 masculí, Eurofincas col·laborarà amb el projecte educatiu de la UESC, el FES.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.