La UESC rep a l'Andorra 'B', un rival a priori accessible


  • Comparteix:

El sènior masculí de la UESC rep a l'Andorra 'B' en la setena jornada de lliga. La important victòria aconseguida la setmana passada davant el Lluïsos de Gràcia, dóna a l'equip santcugatenc confiança per afrontar aquest partit. El tècnic, David Lizano, valora molt positivament l'inici de lliga del seu equip.

I no n'hi ha per menys, ja que després de 6 jornades de lliga ocupar la quarta posició amb un balanç de 4 victòries i dues derrotes dóna per fer una valoració positiva de la situació de l'equip. A banda d'això, els santcugatencs vénen d'una victòria davant el Lluïsos de Gràcia, després d'un partit molt complicat. El tècnic vermell-i-negre, David Lizano, reconeix que la competició on estan jugant té un nivell molt alt i la situació pot variar en qualsevol moment. Malgrat això, Lizano està molt satisfet del rendiment del seu equip a les primeres jornades de lliga.

Lizano

La lliga és molt complicada, però estic molt satisfet del bon inici de lliga del meu equip


Dissabte tindran davant l'Andorra "B", conjunt que ocupa l'onzena posició de la taula i que nomès ha guanyat 2 dels 6 partits disputats. A priori, doncs es planteja com un matx accessible pels santcugatencs. Lizano, però destaca la intensitat de joc de l'Andorra "B".

Lizano

L'Andorra "B" és un equip que juga amb molta intensitat


El tècnic santcugatenc segueix sense poder comptar ni amb Dani Martín ni César, com a lesionats, ni Jordi baixa per motius personals. El partit es disputa dissabte a les 7 de la tarda al PAV-2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.