La UESC femení se la juga amb el líder


  • Comparteix:

El conjunt femení de la UESC de bàsquet rep dissabte el líder, el Montcada, en una oportunitat d'or d'apropar-se a les primeres posicions. Les santcugatenques són sisenes però a només dues victòries del Montcada. Per la seva part, el PHSC femení visita el Caldes amb la tranquil·litat d'haver encadenat dues victòries abans de l'aturada nadalenca que l'allunyen de la zona de descens.

Les jugadores de la UESC tenen aquest cap de setmana l'opció de toprnar-se a enganxar al tren de l'ascens. Per fer-ho, hauran de tumbar el líder, el Montcada, en aquest primer partit del 2007. El conjunt santcugatenc és sisè, amb vuit victòries i quatre derrotes, però a només una del segon classificat i a dues del Montcada. El tècnic de l'equip, Enric Cornelles, creu que una de les claus per dominar el partit és aturar el joc ràpid del Montcada i no deixar que arribin als 50 punts.

Enric Cornelles

Hem d'aturar el joc ràpid del Montacada i no deixar que arribin als 50 punts


Mentrestant, en l'hoquei patins, el PHSC femení vol perllongar la ratxa de dues victòries consecutives, aconseguida abans de l'aturada de Nadal, sumant un nou triomf a la pista del Caldes. Ara mateix el conjunt de Santi Roca és vuitè amb deu punts, mentre que el Caldes és desè amb vuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.