Guanyar per somiar


  • Comparteix:

El cadet de la UESC de bàsquet visita la pista del SESE a la tercera jornada de la Preferent 'A'. Els santcugatencs són segons, amb una victòria i una derrota, i han de guanyar al cuer per mantenir intactes les opcions de classificar-se entre els tres primers i disputar la lligueta final.

Guanyar o guanyar. L'objectiu de quedar entre els tres primers i classificar-se per la lligueta final passa, en gran part, per un triomf a la pista del SESE. I és que el conjunt barceloní és un dels equips més fluixos dels sis que estan enquadrats en aquest grup 5 de la Preferent "A" i els santcugatencs haurien de guanyar els dos partits.

L'equip dirigit per Xavi Pernas va acomiadar l'any amb una còmoda victòria davant el CB Sant Gabriel per 88 a 55 i va sumar la primera victòria en aquesta Preferent "A". Després de dues jornades, els vermell-i-negres són segons, empatats amb el Sant Gabriel. El líder és el Sant Josep, que ha guanyat els dos partits que ha disputats. El gran favorit del grup, el Joventut de Badalona, només ha jugat un partit i l'ha guanyat amb molta superioritat a la pista del SESE per 69 a 109.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.