Una victòria per tornar a les primeres posicions


  • Comparteix:

El sènior masculí de la UESC rep el Club Natació Tàrrega amb l'esperança de treure's l'espina de la derrota de la setmana passada a la pista del cuer. Els de David Lizano, cinquens a la classificació, estan empatats a nou victòries amb el seu rival i un triomf podria tornar als santcugatencs als primers llocs de la lliga.

La UESC té l'oportunitat aquest cap de setmana de redimir-se de la derrota de la setmana passada amb un important triomf, ja que visita Sant Cugat un dels equips forts de la categoria, el Club Natació Tàrrega. Els de l'Urgell són sisens amb un balanç idèntic que la UESC, cinquena amb 9 partits guanyats i 5 derrotes. Per tant, un prtit important pels de David Lizano si volen continuar mirant la zona alta de la classificació. Un matx que no arriba en el millor moment pels vermell-i-negres, que estan vivint una plaga de lesions. El tècnic, David Lizano, explica que el retorn de les vacances nadalenques ha estat molt dur.


David Lizano

Estem en una setmana molt complicada per les baixes. La posada en marxa al gener ens ha donat molts problemes


Aquestes baixes són, segons el tècnic, un dels motius de la derrota de la setmana passada a la pista del CIC, el cuer de la primera catalana. L'altre motiu segogons Lizano ha estat la renovació que ha fet aquest equip aprofitant l'aturada nadalenca. En referència al rival d'aquest cap de setmana, Lizano adverteix que no serà fàcil ja que el rival és de molt nivell. Escoltem el tècnic vermell-i-negre.


David Lizano

Un equip que ha començat bé la segona volta i que té un equip molt complert. No serà fàcil, i més en el moment en què ens trobem


El partit es juga diumenge a dos quarts d'1 de la tarda al PAV-1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.