L'únic punt negatiu...les baixes


  • Comparteix:

Una UESC en ratxa buscarà la cinquena victòria consecutiva a la lliga davant l'Olesa 'B'. Els de David Lizano són quarts a la taula i reben als avantpenúltims de la competició. Les baixes segueixen sent el punt negatiu dels vermell-i-negres.

Una cursa d'obstacles. Això sembla que estigui sent la lliga per la UESC-Grup Catalana Occidente. I no tant pels resultats, que darrerament són molts bons, sinó per les baixes. El tècnic vermell-i-negre, David Lizano encara no ha pogut comptar amb tota la plantilla en cap partit. Les dues últimes baixes són els jugadors Manu Grosse, recent operat, i César Ruano, amb un esquinç al turmell. Ruano podria tornar a l'equip d'aquí dues setmanes i Grosse en té per 6 setmanes.

Fins ara, però, l'equip santcugatenc ha sabut sortir-se'n i amb el cap ben alt. Quan falten 7 jornades perquè acabi la lliga els vermell-i-negres són quarts amb 15 victòries, una menys que el líder. Segons David Lizano, l'entrenador de l'equip, la clau és superar bé els partits d'abans de l'aturada per Setmana Santa.


David Lizano

És qüestíó de continuar amb la línia de superar totes les dificultats. És qüestió d'arribar vius després de Setmana Santa



El rival d'aquesta setmana no hauria de complicar massa les coses. L'Olesa 'B' és avantpenúltim i arriba al partit amb només 6 victòries. Tot i això, Lizano adverteix que s'ha d'anar pas a pas.


David Lizano

Hem d'anar partit a partit. L'Olesa"B" serà molt complicat per les baixes i per la motivació dels rivals de la zona baixa




El matx es juga dissabte al PAV-1 a les 7 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.