El sènio masculí de la UESC, a seguir amb la ratxa


  • Comparteix:

El partit amb el SESE és vital per a les aspiracions del 1r equip de bàsquet de la UESC. Un cop aconseguit el triomf en la passada jornada a la pista del Barberà, els de David Lizano necessiten seguir en aquesta bona línia si no volen perdre les opcions de pujar de categoria.

Amb una victòria de tan sols 2 punts, va tancar el sènior masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat el partit que l'enfrontava al Barberà. Aquest era un matx molt important per a les aspiracions dels vermell-i-negres, doncs el conjunt que perdés el partit quedaria despenjat de la part alta. Per 76 a 78, els santcugatencs van aconseguir un triomf que els retorna a la cinquena posició i el que és encara més important, els permet seguir somiant en pujar de categoria. El tècnic vermell-i-negre David Lizano considera molt important una victòria per arribar a les vacances amb les opcions d'ascens intactes.


David Lizano

Si som capaços de guanyar arribarem a Setmana Santa amb totes les opcions de lluitar



I és que, amb la certesa de que els 2 primers equips de la Primera Catalana pujaràn directament a Copa Catalunya, encara falta per saber quans conjunts els acompanyaràn finalment. I un d'aquests conjunts que lluita per ser-hi és la UESC. Els locals són en aquests moments a la 5a posició del campionat de lliga, amb un balanç de 16 victòries i 8 derrotes, però la xifra més impressionant és que són a només 1 triomf del liderat, en mans del Grup Barna. A més, l'equip està amb la moral alta després de guanyar un partit important a Barberà. Per tots aquests motius Lizano destaca la necessitat de guanyar el partit.


David Lizano

Lluitarem i intentarem fer bo el gran resultat obtingut a Barberà




Pel que fa al SESE, podem destacar que no es troba en el seu millor moment de forma, com ho demostra la derrota a casa en l'últim partit davant el CIC, que ocupa la quarta posició per la cua.
En el capítol de baixes, Lizano no pot comptar encara ni amb Manu Grosse ni amb Xavi Pernes. César Ruano jugarà tot i que encara no està al 100%.
Recordem que el matx tindrà lloc dissabte a les 7 de la tarda al la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.