Partit assequible en una pista i un horari inusual


  • Comparteix:

Els de Manel Blanco buscaran seguir amb el bon joc del 2008

Els de Manel Blanco buscaran seguir amb el bon joc del 2008

La UESC de bàsquet rep l'Alella, penúltim de la Copa Catalunya. Els vermell-i-negres, immersos en una bona dinàmica, tenen l'oportunitat d'escalar posicions davant d'un dels rivals més fluixos de la temporada. El tècnic santcugatenc, Manel Blanco, espera que el canvi de pista i d'horari no sigui un contratemps important.

L'equip sènior de la UESC de bàsquet s'ha retrobat amb el bon joc aquest 2008. Prova d'això és la victòria aconseguida la setmana passada a la pista del segon classificat, el Sant Josep. Els santcugatencs van saber mantenir un ritme alt de partit i una pressió de joc que els va dur a la victòria final per 57 a 60.

Aquesta jornada, la UESC té, a priori, un partit més assequible. Els santcugatencs reben el segon equip amb menys victòries de la lliga, l'Alella. L'únic contratemps pels de Manel Blanco és el canvi de pista i horari. Els vermell-i-negres hauran de jugar al PAV-2 a dos quarts de 9 del vespre perquè al PAV-1 s'estarà disputant el mundial de balls de saló.

Tot i jugar davant el penúltim de la lliga, el tècnic santcugatenc, Manel Blanco, no se'n refia del rival.

Manel Blanco

Pot ser un partit igual de complicat que el de la setmana passada.../Espero que el canvi de pista i horari no sigui un problema


La UESC rep l'Alella dissabte a les 20:30 al PAV-2.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.