Falta intensitat!

La UESC cau davant el Grupo Ossorio de Badalona per 68 a 79. El mal inici dels santcugatencs els ha possat molt coll amunt el partit.

Tot i el resultat final 68 a 79, la UESC podia haver patit una derrota més abultada degut a la poca intensitat dels dos primers quarts. Aquest baix rendiment inicial, sumat a que davant tenien un dels equips més forts de la categoria, ha estat clau en la derrota dels santcugatencs.

Dos primers quarts molt fluixos (10-21) i (21-41) dels homes Manel Blanco, que s'han vist superats en tot moment en el rebot i pels ràpids atacs del Grupo Ossorio. El tercer quart ha començat amb un parcial de 0 a 11 en contra de la UESC, i ha possat una diferència de fins a 30 punts en el marcador. Però els santcugatencs han reaccionat, han començat a controlar el rebot i retallar distàncies en el marcador, apretant al rival fins al final del partit i guanyant els parcials del tercer i últim quart. Així resumeix el partit Manel Blanco, entrenador del UESC.

MANEL BLANCO

Molt complicat per nosaltres perque estavem jugant contra un dels líders. Desprès d'un començament nefast ens ha costat molt refer-nos. El tercer i quart periode ha estat més positiu. Com a mínim hem pogut defensar i contratacar, cosa que en els dos primers quarts ha estat impossible.

Però aquesta empenta final no ha estat suficient per arreglar el fluix començament del partit dels santcugatencs que han acabat perdent per 11 punts, 68 a 79.

La propera jornada visita a la pista del Cassasenc, rival de la mitja taula de la Copa Catalunya.