Patrocinis a dojo per la UESC


  • Comparteix:

Presentació del conveni de patrocinis de la UESC

Presentació del conveni de patrocinis de la UESC

La UESC rebrà prop de 45.000 € per aquesta temporada. Catalana Occidente, CIC-3, Sant Cugat Trade Center i l'Hotel Qgat són les empreses que aporten aquesta quantitat econòmica a l'entitat presidida per Xavi Salvat.

La UESC juntament amb el Sant Cugat Esport són els dos clubs de la nostra ciutat que tenen més patrocinadors. D imecres s'ha presentat a la Sala de Plens de l'Ajuntament el conveni de patrocini entre la UESC i les empreses Catalana Occidente, CIC-3, Sant Cugat Trade Center i l'Hotel Qgat. Prop de 45.000€ és la quantitat que aporten aquestes companyies arrelades a la nostra ciutat.

Catalana Occidente esponsoritza l'escola d'infantils (12.000 euros), CIC-3 els equips femenins (10.000 euros), l'Hotel Qgat el sènior femení (10.000 euros) i el Trade Center el primer equip masculí (12.500 euros).


De la seva banda el president de la fundació de la UESC, Jordi Torrents, s'ha mostrat agraït amb la quantitat econòmica rebuda per la seva entitat. El president de la UESC, Xavier Salvat, també s'ha mostrat agraït. Segons Salvat, aquests convenis consoliden el projecte UESC.


Xavi Salvat

Sense aquests convenis seria impossible tirar endavant el projecte esportiu i educatiu







La UESC continua sent una de les entitats esportives que té més patrocinadors juntament amb el Sant Cugat Esport. Una bona notícia per l'esport local.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.