Tornen a la feina


  • Comparteix:

Aquest dilluns la UESC inicia la seva pretemporada. L'equip de David Lizano té practicament un mes per posar-se a punt per l'inici de la lliga regular.

Un any més a Copa Catalunya. Una temporada nova, amb molts canvis entre ells l'entrenador. David Lizano te una plantilla amb molts canvis i en la que la pedrera tindrà molt protagonisme.

En el capítol d'altes, hi ha hagut cinc incorporacions: el base Agustí Morales, procedent del planter del Barça; l'escorta Ramón Galán, del Santa Coloma de Gramanet; l'aler Marc Rei, del Terrassa; i dos jugadors per potenciar el joc interior, Víctor Bravo, de la Penya i Miquel Alberdi, que jugava al País Basc.

En quant a les baixes Eloi Pérez, Manu Grosse, Carlos Génova, César Ruano, Dani Salvat i Albert Molinos no continuaran a la disciplina de la UESC.

En la pretemporada, la UESC participarà en tornejos com el de Sant Julià (30-31 d'agost), el d'Alella (13-14 de setembre) i un partit a la Rambla del Celler contra el Gavà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.