Torneig a Sant Julià


  • Comparteix:

El conjunt sènior de la UESC participa aquest cap de setmana en el 24è Torneig de bàsquet Caixa Manlleu, que se celebra a Sant Julià de Vilatorta. Aquest torneig anirà molt bé als de David Lizano, que fa una setmana que han tornat a la feina.

Aquest cap de setmana, els municipis dels voltants de Vic seran l'escenari del 24è torneig de bàsquet. El conjunt sènior del club santcugatenc debuta en el torneig aquest dissabte a les 12 del migdia, al Pavelló Municipal de Manlleu davant el Cassanenc. El mateix dissabte, a les 7 de la tarda, el Sant Cugat s'enfrontarà al CB Sant Josep al mateix pavelló de Manlleu.
D'altra banda, el diumenge a les 10 del matí la UESC s'enfrontarà al Grup Barna al Pavelló Municipal de Taradell, i a la 1 del migdia, a la mateixa pista, els de David Lizano s'enfrontaran a l'Hospitalet.
A part dels partits que es duran a terme durant el torneig, al llarg del cap de setmana es podrà veure un partit de bàsquet de cadira de rodes, que es disputarà el dissabte a les 10 del matí al Pavelló Municipal de Vilatorta, un concurs d'esmatxades, un altre de triples i diferents partits de l'ACB entre el FC Barcelona el Vive Menorca, el DKV Joventut i el RICOH Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.