Derrota enganyosa


  • Comparteix:

Una UESC molt jove perd el primer partit de lliga contra el Sant Adrià per 66-75. Els homes de David Lizano demostren que tenen molt bàsquet, però la seva inexperiència els condemna en els minuts finals.

La renovació de la UESC no ha tingut un bon inici de lliga, tot i que de ganes i de joc no n'ha faltat. David Lizano ha demostrat des del primer moment quines serien les claus dels vermell-i-negres durant aquesta temporada: joventut, talent i bon joc.

La UESC ha sortit amb un cinc inicial amb una mitjana d'edat de 19 anys, un fet insòlit en la Copa Catalunya. El Sant Adrià, un equip molt experimentat, ha jugat les seves cartes, i al final ha tirat d'aquesta saviesa per sobre la pista per endur-se el partit en els minuts finals. Per contra, els vermell-i-negres han pecat de joventut en els moments crucials del matx, com explica el tècnic David Lizano.

David Lizano

Després de bones actuacions dels jugadors més joves, en els últims minuts hem comès masses errors que han fet que perdessim el partit


Tot i la derrota per 66 a 75, el futur de l'equip és prometedor. Les noves incorporacions i els júniors no han perdut mai la cara al partit, i prometen no fer-ho en el que queda de temporada per així assolir la permanència a la categoria sense les agonies de l'any passat. Caldrà veure, però, si l'equip no canvia quan juga fora del PAV-2, i la millor forma de comprovar-ho serà la propera jornada, on la UESC visita al Montgat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.