Difícil, però no impossible


  • Comparteix:

Els de David Lizano volen la primera victòria

Els de David Lizano volen la primera victòria

Partit complicat pel conjunt masculí de la UESC aquest cap de setmana. Els santcugatencs intentaran donar la sorpresa i aconseguir la primera victòria de la temporada contra el segon classificat de la lliga, l'Arenys.

3 de 3 ha guanyat l'Arenys en aquest inici de campanya, l´últim partit contra el Sant Andreu Natzaret amb un Dani Pérez, exjugador ACB i de lliga EBA, pletòric amb 35 punts. L'entrenador de la UESC, David Lizano, és conscient de la dificultat de l'enfrontament, que a més serà el primer d'un calendari que ha volgut que els santcugatencs s'enfrontin en les properes quatre jornades als equips favorits de la competició.

David Lizano

No són els partits més adients perquè vinguin ara, però intentarem donar la sorpresa.


Començar amb un equip nou sempre és complicat. La setmana passada contra el Salt els nois de la UESC van demostrar una millora en el joc i un avanç en les tàctiques, però van acabar perdent de 10 punts per repetits errors, sobretot en la segon part. Contra l'Arenys, la premisa serà que el joc no els acabi dominant. La cita serà aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda (18:30h), en camp contrari.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.