Una derrota més


  • Comparteix:

La UESC cau derrotada contra el Pineda per 51 a 88 a la vuitena jornada de la Copa Catalunya. Els homes de David Lizano encaixen la vuitena derrota consecutiva i segueixen cuers a la classificació.

A l'inici del partit els vermell-i-negres han estat per davant al marcador. Aquest bon començament no ha estat suficient per fer front a un rival clarament superior. Poc a poc, el Pineda ha anat guanyant terreny i s'ha distanciat de l'equip local. La primera part ha acabat amb una diferència de catorze punts en contra dels santcugatencs.

L'esforç de la UESC no ha servit per escurçar el resultat. La segona part del partit ha continuat en la mateixa línia i el Pineda ha acabat imposant-se per trenta set punts de diferència.

L'entrenador santcugatenc, David Lizano, fa una valoració.

David Lizano

Vam jugar contra un dels rivals més difícils i de més nivell de la categoria


La setmana vinent els santcugatencs tindran una altra oportunitat per aconseguir la primera victòria de la temporada a la pista del Grupo Ossorio badaloní, equip de la zona mitja de la taula.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Tot derrotes... Si encara hagués estat millor mantenir el Manel Blanco d'entrenador...

Boliviano. Enviat el 9/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.