Nerviosisme negatiu


  • Comparteix:

A la onzena tampoc va la vençuda. Els de David Lizano perden per 73 a 67 a casa de l'Alella. Els vermell-i-negres deixen escapar la primera victòria a la Copa Catalunya a causa dels nervis.

Era un partit assequible pels santcugatencs que visitaven l'Alella, un conjunt situat a la zona baixa de la taula. Un altre cop, el conjunt masculí de la UESC ha estat a punt d'aconseguir la primera victòria, però se'ls ha escapat el matx entre el tercer i l'últim quart.

Els de David Lizano han sortit molt forts des del primer temps, d'aquesta manera, arribaven al descans per davant de l'Alella, 27-35. Al segon temps però, les coses han canviat. L'Alella ha sortit molt fort i ha aconseguit remuntar el marcador, deixant-lo al final en 73 a 67.

El tècnic santcugatenc, David Lizano, assegura que si l'equip hagués estat en una altra situació anímica, hauria aconseguit la victòria.


David Lizano

Hauríem pogut guanyar, ha estat un partit molt igualat.


La jornada que ve, d'aquí a 15 dies, els vermell-i-negres reben el penúltim classificat a la Copa Catalunya, l'Adepaf Figueres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.