Jornada rodona


  • Comparteix:

L'equip femení de la UESC sap aprofitar-se de la derrota del líder guanyant el Sant Andreu de Natzaret per 36 a 41. A la propera jornada de la Segona Catalana, les santcugatenques reben a l'Ipsi A, el sisè classificat.

Les noies de Pablo Moreno ja sabien que el líder, el Lluïsos de Gràcia, havia caigut davant el Grupo Consultorio - Sarrià abans del seu enfrontament contra el segon classificat, el Sant Andreu de Natzaret. El plus de motivació va servir a les santcugatenques per saber marcar el tempo del partit i endur-se la victòria. Amb aquest resultat les de la UESC continuen quartes, però a un sol punt del Sant Andreu, a dos del Lluïsos, i empatades amb el tercer, el Grupo Consultorio. Amb una classificació tan apretada, la victòria davant de l'Ipsi A a la propera jornada és gairebé obligatòria per no despenjar-se. L'entrenador Pablo Moreno avisa del canvi ofensiu en el plantejament del partit.


Pablo Moreno

Necessitem estar més frescs a l'atac. Esperem arribar als 70 punts i guanyar així el partit.



L'Ipsi visita a la UESC aquest dissabte, a les vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.