Cuer vs líder


  • Comparteix:

La UESC rep el Sant Andreu de Natzaret a la jornada de dissabte de Copa Catalunya. La necessitat urgent de sumar victòries per aconseguir la permanència fa que els santcugatencs hagin de superar el líder virtual de la competició.

La UESC, amb un partit menys, està a dos i a tres punts dels seus rivals directes a la part baixa de la taula. Tot i la derrota de la setmana passada contra el Sant Josep, l'equip està donant senyes de millora que mantenen totes les esperances dels vermell-i-negres per la permanència. El calendari mana però, i aquesta jornada els de David Lizano tenen un partit complicat contra el líder. El Sant Andreu de Natzaret, amb un partit més, ocupa la primera plaça empatat a punts amb el Grup Ossorio, pel que també necessita la victòria si aspira a endur-se el campionat.

El president de la UESC, Xavier Salvat, es mostrava optimista després del partit de la setmana passada de cara a l'enfrontament contra el Sant Andreu.

Xavier Salvat

Podem guanyar a qualsevol. La situació de l'equip a la taula no reflecteix el moment actual de l'equip.


A la primera volta el Sant Andreu va aconseguir la victòria per 93-83, en un partit que els santcugatencs, a falta d'un minut, perdien de tan sols un punt. Els de David Lizano van plantar cara en una de les pistes més complicades de la categoria. Ara els toca jugar a casa. UESC i Sant Andreu s'enfronten aquest dissabte, a les set de la tarda (19.00h), al PAV1.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.