El líder no perdona


  • Comparteix:

Nova derrota de la UESC

Nova derrota de la UESC

La UESC de bàsquet perd 66 a 73 contra el Sant Andreu de Natzaret. Els vermell-i-negres encaixen una nova derrota contra el líder de la Copa Catalunya en un partit que han deixat escapar a partir del tercer quart.

El bon inici del conjunt local feia pensar en una possible victòria. Els santcugatencs han dominat tot el primer quart amb el resultat al seu favor, que ha finalitzat 26 a 16. Al segon quart el conjunt badaloní li ha posat les coses més difícils als vermell-i-negres. Tot i així, els de David Lizano han arribat al descans guanyant per la mínima, 41 a 40.

A la represa, els visitants han imposat el seu joc amb un parcial de 7 a 21. El Sant Andreu ha tingut un gran encert des de la línia de triple, anotant-ne 5 de 5. Això ha permès distanciar-se al marcador i trencar el joc dels locals. A l'últim quart els badalonins han sentenciat el partit, que ha continuat amb la mateixa dinàmica. El partit ha finalitzat amb el resultat de 66 a 73.

Escoltem la valoració del tècnic santcugatenc, David Lizano.

David Lizano

Hem fet un primer quart espectacular. Llàstima que no hem aguantat aquest nivell de joc durant tot el partit.


La UESC encaixa la dissetena derrota de la temporada i no aconsegueix sortir del pou de la classificació. Tot i els mals resultats, l'equip santcugatenc segueix amb una dinàmica ascendent. La setmana vinent tenen una nova oportunitat per sumar la quarta victòria del campionat per seguir lluitant per la permanència. Els vermell-i-negres reben el Castellar, un rival de la zona baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.