Continuen segones


  • Comparteix:

Les santcugatenques estan molt encertades les darreres jornades

Les santcugatenques estan molt encertades les darreres jornades

La UESC femenina de bàsquet vol guanyar a La Salle Comtal per continuar en la segona posició de la 2a Catalana, que dóna l'ascens directe. Les santcugatenques acumulen una ratxa de 12 victòries consecutives. El darrer triomf, 59 a 47 contra l'Hispano Canyelles.

Si no fos pel fluix inici de campionat, la UESC possiblement seria líder de la categoria. Les santcugatenques estan imparables i aquest cap de setmana visiten la pista de La Salle Comtal. Un partit de vital importància ja que la setmana vinent rebran la visita del líder, el Joventut, un equip que només ha perdut un partit en tota la competició.

Però s'ha d'anar partit a partit, primer han de derrotar La Salle Comtal i fer més gran aquesta ratxa de 12 victòries consecutives. El passat cap de setmana, les santcugatenques s'han desfet de l'Hispano Canyelles per 12 punts de diferència, 59 a 47.

L'entrenador del conjunt santcugatenc, Pablo Moreno, destaca la dificultat de la pista rival.

Pablo Moreno

És a l'aire lliure i el camp i el cèrcol és molt dur i això influeix bastant en el joc.


Diumenge a les dotze del migdia (12:00h) la UESC visita la pista de La Salle Comtal. A l'anada, les santcugatenques van vèncer per 58 a 52.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.