La UESC busca una plaça per l'estatal


Temes relacionats

Entre els millors (12/abr/09)


  • Comparteix:

Equip junior masculí de la UESC

Equip junior masculí de la UESC

L'equip júnior masculí de la UESC disputa divendres el primer partit de la fase final del campionat de Catalunya Preferent contra el Barça. Joventut de Badalona i Sant Josep de Girona són els altres dos conjunts que hi participen. L'objectiu dels santcugatencs és aconseguir una de les tres places que donen accés als sectors pel Campionat d'Espanya que es disputarà a Navarra.

Després de superar les dues fases inicials, on han participat els setze millors equips de Catalunya, la UESC, el Joventut de Badalona, el Regal FC Barcelona i el Sant Josep de Girona es juguen aquest cap de setmana el títol de campió de Catalunya de la seva categoria. Els santcugatencs, conscients de la dificultat, aspiren a ser un dels tres equips catalans a la fase de sectors del Campionat d'Espanya, tal com ho explica l'entrenador Manel Blanco.

Manel Blanco

L'objectiu inicial està complert. Ara esperem classificar-nos pel Campionat d'Espanya.


La final serà en modalitat de lliga a una volta i tindrà lloc a Blanes, ciutat del bàsquet català 2009. Els horaris encara estan per confirmar, però sembla ser que el júnior disputarà el seu primer partit contra el barça divendres a les set de la tarda (19:00h), mentre que el Joventut i el Girona ho faran a les nou del vespre (21:00h



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.