Derrota in extremis


  • Comparteix:

Avui juguen contra el Joventut, però el rival real és el Sant Josep de Girona.

Avui juguen contra el Joventut, però el rival real és el Sant Josep de Girona.

El júnior de la UESC cau al darrer minut, per 71 a 70, contra el Regal F.C. Barcelona en el primer partit de la fase final del Campionat de Catalunya. Tot i dominar tot el partit, els santcugatencs no han pogut imposar-se a un rival que ha sabut controlar millor els nervis. L'objectiu principal és poder quedar entre els tres primer per poder anar al Campionat d'Espanya que es disputarà a Navarra.

No van saber materialitzar el domini al marcador de tot el partit. La manca d'intensitat i l'ansietat als darrers instants han condemnat la UESC per 71 a 70. Una derrota que obliga a guanyar un dels dos partits que queden per poder ser tercers i arribar així a la fase final del Campionat d'Espanya.

El partit clau és el de demà a les quatre de la tarda (16:00) contra el Sant Josep de Girona, on segurament es jugaran la tercera plaça del Campionat. Així ho afirma, l'entrenador santcugatenc, Manel Blanco.



Manel Blanco

Per a nosaltres la final real és demà contra el Sant Josep de Girona i així ho afrontarem.



Abans però, aquesta tarda, a partir d'un quart de nou (20:15h) juguen contra el Joventut, a priori, el rival més fort i màxim aspirant a endur-se el campionat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.