Llobet campiona d'Europa sub 16


  • Comparteix:

Llobet ha guanyat la medalla d'or a Nàpols.

Llobet ha guanyat la medalla d'or a Nàpols.

La santcugatenca Itziar Llobet s'ha proclamat campiona d'Europa amb la selecció espanyola sub 16 al torneig disputat a Nàpols aquesta setmana. Llobet ha contribuït amb un punt a la victòria final contra Bèlgica per 53 a 57.

La santcugatenca Itziar Llobet torna de Nàpols amb la medalla d'or que ha aconseguit amb la selecció espanyola a l'Europeu de Nàpols. El combinat espanyol ha guanyat una final molt disputada contra una selecció de Bèlgica que ha començat amb molta força. Els primers minuts han estat de domini belga tot i que al final del primer quart les espanyoles han aconseguit empatar. A la mitja part la selecció espanyola ha aconseguit posar-se per primer cop per davant en el marcador amb un ajustat 22 a 24. El tercer quart ha servit per diferenciar una mica més l'avantatge ja que ha acabat amb el 31-36. Les belgues no han abaixat els braços i a falta de dos segons per acabar els quatre quarts reglamentaris han empatat el partit.

A la pròrroga, la selecció espanyola amb la participació de la santcugatenca Itziar Llobet, ha decantat el marcador del seu costat i han aconseguit emportar-se la victòria final en el torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.