Marc Guillem: 'El primer pas és adaptar-nos a la categoria'


  • Comparteix:

La UESC prepara la temporada

La UESC prepara la temporada

El tècnic del conjunt sènior de la UESC, Marc Guillem, creu que l'objectiu principal d'aquesta temporada és que l'equip s'adapti a la primera catalana. Davant el canvi de categoria dels santcugatencs, la UESC ja fa una setmana que es prepara físicament per encarar el millor possible l'inici del campionat de lliga el 20 de setembre.

Tot i que ja fa una setmana que ha començat la pretemporada, els vermell-i-negres encara no han disputat cap partit amistós. Enguany el cos tècnic ha fixat una pretemporada més dura del que és habitual. I és que el tècnic Marc Guillem espera que el conjunt estigui pràcticament al 100% de cara a l'inici de temporada.

El tècnic vermell-i-negre, Marc Guillem, creu que l'objectiu principal és que l'equip s'adapti a la categoria.


Marc Guillem

El primer pas és adaptar-nos a la categoria. La Primera Catalana és molt forta. Hem de veure el nivell competitiu i preparar l'equip per ser capaç de competir amb qualsevol.



El primer cap de setmana de setembre la UESC disputarà dos partits amistosos contra l'Artés i el SESE, tots dos de Copa Catalunya. El dia 11 de setembre els vermell-i-negres s'enfrontaran al Sabadell, i finalment el diumenge 13 al Castellar.

El primer partit de lliga serà el diumenge 20 de setembre. Després de la presentació de tots els conjunts del Club, l'equip sènior de la UESC s'enfrontarà a l'Andorra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.