La UESC continua creixent


  • Comparteix:

Més de 400 jugadors de la UESC i Mira-sol UESC es presenten davant l'afició en un PAV-2 que s'omple a vessar. L'alcalde Lluís Recoder es mostra satisfet per la tasca formativa que realitza el club santcugatenc a la nostra ciutat.

Un total de 22 equips de la UESC i 13 del Mira-sol-UESC han saltat al PAV-2 en aquest acte on s'han presentat tant els equips de bàsquet com els de tennis taula. La gran novetat d'enguany és l'entrega de premis dels valors de l'esport que fomenta l'entitat. L'alcalde de Sant Cugat, LluÍs Recoder, que ha presidit la presentació, s'ha mostrat orgullós de tenir una entitat com la UESC a Sant Cugat.

Lluís Recoder

La presentació de la UESC és espectacular amb 370 jugadors.








El president de l'entitat, Xavier Salvat, es mostra satisfet per l'èxit de l'acte.

Xavier Salvat

La UESC forma jugadors i persones a través de l'esport.









La presentació de la UESC s'ha tancat amb l'entrega de premis en què alguns jugadors i entrenadors han estat guardonats pel seu foment de valors com la puntualitat o la generositat amb els seus companys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.