La UESC aconsegueix la quarta victòria consecutiva

La UESC ha tornat a guanyar

La UESC venç per 70 a 64 el Centre Catòlic l'Hospitalet al Pav 1 de la Rambla del Celler. Amb aquesta victòria els vermell-i-negres sumen la quarta victòria consecutiva i es consoliden a la zona alta de la classificació. L'entrenador dels santcugatencs, Marc Guillem, afirma que la bona ratxa del seu equip és fruit de saber controlar el ritme dels partits.

El partit ha començat amb un primer quart molt igualat que ha finalitzat amb el resultat de 17 a 21. Al segon període els locals han fet una bona defensa i un parcial inicial de 9 a 3 que els ha permès avançar-se. El resultat a la mitja part era de 41 a 32.
A la represa el conjunt visitant ha pujat el ritme fins arribar a l'empat a 54 amb que s'ha acabat al tercer període. A l'últim quart els santcugatencs han imposat el seu joc fins l'últim minut on els visitants han tallat el joc amb faltes personals. El matx ha finalitzat amb el resultat de 70 a 64.
L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, afirma que el seu equip ha millorat en el joc.

Marc Guillem

La clau dels bons resultats és que ara sabem controlar el ritme dels partits

En el proper partit dels vermell-i-negres és el 10 d'abril al Pav 1 contra el Sants, el sisè classificat.