La UESC busca sortir de baix davant el Mollerussa


  • Comparteix:

L'equip femení de la UESC

L'equip femení de la UESC

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de bàsquet rep dissabte a la Rambla del Celler, a partir de dos quarts de sis de la tarda, la visita del Natur Òptics Mollerussa. Les vermell-i-negres busquen un triomf, davant el desè classificat, que les allunyi de la zona baixa de la cua del grup tercer de la Segona Catalana.

El conjunt santcugatenc ocupa la tretzena posició d'un total de setze equips, amb un balanç de vuit victòries i quinze derrotes. No està sent una temporada gaire prolífica pel que fa a resultats i l'equip de Leandro Nahmanovic comença a patir per mantenir la categoria.

Però el Mollerussa no posarà les coses gens fàcils. Tot i la diferència a la classificació, on ocupa la desena posició, té idèntic balanç al conjunt santcugatenc però amb una victòria més.

El descans de setmana santa pot convertir-se en un punt a favor per a les noies de Leandro Nahmanovic. Pot haver servit per deconnectar i tornar amb força a la competició.

La resposta, dissabte a partir de dos quarts de sis del vespre al Pav-1 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.