La millor manera de finalitzar la temporada

La UESC finalitza la temporada amb victòria

La UESC finalitza la temporada amb victòria per 78 a 76 al PAV-1 de la Rambla del Celler contra el Roser, el tercer classificat. L'entrenador dels santcugatencs, Marc Guillem, afirma que l'evolució d'alguns jugadors al llarg de la temporada ha estat molt bona.

L'últim matx de la temporada ha començat amb un parcial inicial de 5 a 0 favorable a la UESC. Ràpidament el conjunt visitant ha igualat el matx. El primer quart ha acabat amb els vermell-i-negres dos punts per sobre (21-19). El segon període no ha tingut un clar dominador de joc i s'ha arribat al descans amb els santcugatencs sis punts per sobre (44-39).
A la represa ha continuat amb la mateixa dinàmica de joc. La màxima diferència en aquest tercer quart ha estat per la UESC de sis punts. Un període que ha finalitzat amb un 60 a 56. A l'últim quart un bon parcial dels locals els ha permès agafar una diferència de 13 punts, però el conjunt visitant ha escurçat distàncies i s'ha arribat al final del partit amb un 78 a 76.

L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, valora positivament l'evolució d'alguns jugadors vermell-i-negres al llarg de la temporada.

Marc Guillem

Alguns jugadors irregulars han progressat i han estat clau a la fase final de la temporada.

D'aquesta manera, la Unió Esportiva Sant Cugat ha finalitzat la temporada de la millor manera possible, amb una victòria a casa contra un conjunt que disputarà el play-off d'ascens per jugar la Copa Catalunya.