La UESC femenina manté la categoria


  • Comparteix:

La UESC seguirà a Segona Catalana

La UESC seguirà a Segona Catalana

El conjunt de bàsquet femení de la Unió Esportiva Sant Cugat aconsegueix la permanència en l'última jornada de la Segona Catalana. Tot i que les vermell-i-negres van perdre, els altres marcadors de la jornada van permetre la salvació al conjunt de la nostra ciutat.

Tot i perdre en el darrer matx contra el Sant Jordi per sis punts de diferència (55-61), la UESC manté la categoria i no haurà de jugar la fase de permanència. Les santcugatenques van empatar a punts amb dos conjunts però els resultats de les rivals en l'última jornada salven el conjunt vermell-i-negre. Finalment, els equips que jugaran la fase per disputar-se la permanència són el Mollerusa i el Sant Quirze.

L'entrenador de les santcugatenques, Leandro Nahmanovic, afirma que l'equip es mostrava content després de la permanència definitiva.

Leandro Nahmanovic

L'equip va esclatar d'alegria al saber que estàvem salvats.



D'aquesta manera les vermell-i-negres conserven la categoria i la propera temporada seguiran jugant a la Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.