Els àrbitres ACB al CAR


  • Comparteix:

L'ACB es posarà en marxa el 2 d'octubre.
Foto: www.acb.com

L'ACB es posarà en marxa el 2 d'octubre. Foto: www.acb.com

El CAR és l'escenari escollit pel col·lectiu d'àrbitres de l'ACB per acollir la 19a edició del Stage Arbitral ACB que té lloc des d'avui i fins diumenge. Un stage on les xerrades i les reunions aniran encaminades a analitzar les noves normatives de la FIBA a més de fer balanç de la passada temporada.

En total són 33 col·legiats i 15 els comisaris de taula presents al CAR per tal de començar la preparació per la nova temporada. El Departament d'Arbitratge de l'ACB, encapçalat pel seu nou director general, Alberto García Chápuli, a preparat quatre jornades plenes de reunions i xerrades. A més els àrbitres es sotmetran a diferents proves físiques i teòriques.

Tot perquè el col·lectiu arbitral estigui a punt de cara a l'inici de la lliga regular que aquesta temporada serà el 2 d'octubre degut a la disputa fins el 12 de setembre del Mundial de seleccions a Turquía. Abans però, el 24 i 25 de setembre es disputarà a Vitoria la Supercopa ACB.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.