Victòria de prestigi

La UESC ha aconseguit una victòria important

La Unió Esportiva Sant Cugat venç (67-73) a domicili contra el CN Sabadell en un gran partit. A diferència de la jornada anterior, els nois de Marc Guillem han sabut resoldre el matx en els minuts finals. L'equip s'ha mostrat irregular, però s'ha pogut endur la victòria quan ha estat fidel a la seva manera de jugar.

La UESC ha començat el matx amb molt desencert i amb poca fluïdesa en el joc, jugant al ritme dels sabadellencs i cometent errades d'anteriors partits, sempre un pas per darrere del seu rival. A les acaballes de la primera part, un gran minut final dels santcugatencs ha enviat els dos conjunts a vestidors amb només quatre punts a favor dels locals. A l'inici del tercer quart ha estat el CN Sabadell qui de nou ha pres la iniciativa, posant-se ràpidament amb un avantatge de nou punts. No obstant, els vermell-i-negres han reaccionat i han recordat els conceptes de joc propis, intensos en defensa i amb confiança a les penetracions. Aquest canvi ha dut un final igualat, i el partit s'ha acabat decantant del costat dels santcugatencs.

L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, ha destacat aquesta reacció.

Marc Guillem

Hem estat capaços de treure el partit, recuperant el joc interior i la defensa de setmanes anteriors.

Amb aquesta victòria, els vermell-i-negres igualen el balanç a dues victòries i dues derrotes. La setmana vinent, en partit corresponent a la jornada 5, els de Guillem reben el Valls, un dels equips més poderosos de la categoria amb fins a tres jugadors que han disputat lliga LEB.