Es treuen l'espina


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La UESC femenina apallissa el Balaguer (66-35) per fer-se amb el primer triomf a la lliga. En un partit molt seriós, les vermell-i-negres superen un rival que la temporada passada les va vèncer a l'últim sospir en els dos enfrontaments. Aquest resultat reconforta les jugadores santcugatenques per encarar amb energia els propers partits.

Després de no poder superar el Balaguer la temporada passada, la UESC femenina ha demostrat del que és capaç i ha guanyat per 31 punts de diferència. Des del principi ha dominat el partit i el primer quart ha finalitzat amb un avantatge de nou punts. La defensa en zona del Balaguer i la pèrdua d'intensitat de les vermell-i-negres però, no ha fet perillar el triomf en cap moment. Al final, primera victòria de la temporada i el tècnic de l'equip, Leandro Nahmanovic, reconeix que el bon resultat els dóna molta moral.

Leandro Nahmanovic

Ens hem demostrat a nosaltres mateixes que podem comeptir contra un rival molt dur. Aconseguir guanyar de 31 punts ens puja molt la moral.




La propera jornada visiten l'Escola del Carme, equip contra el qual van perdre el partit decisiu la temporada passada, que va certificar el descens de categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.