Un fluix inici condemna a la UESC

Imatge d'arxiu de la UESC

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau (89-73) en la seva visita al Messer Tarragona 2017 en la sisena jornada de la Primera Catalana. Els santcugatencs no han pogut aturar el fort inici dels tarragonins i han anat per darrere en el marcador durant tot el partit.

Quarta derrota de la temporada de la UESC contra un rival molt superior des del primer moment. Els santcugatencs no han pogut parar el joc intens amb que els tarragonins han iniciat el matx. Els minuts de desconcert inicial han servit perquè els tarragonins hagin agafat un avantatge que ha obligat els santcugatencs a anar a remolc tot el partit.

El marcador final (89-73) reflexa la superioritat local. L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, comenta les claus de la derrota.

Marc Guillem

No hem pogut parar-los en els primers minuts. Ens ha costat molt entrar en el partit.

La propera setmana la UESC rep el CB Gavà, un conjunt molt potent que passa per hores baixes.