Una altra derrota a casa de la UESC

Imatge del partit entre la UESC i el Gavà

La Unió Esportiva Sant Cugat cau derrotada (61-73) davant el Gavà en el partit corresponent a la setena jornada de Primera Catalana disputat al Pav 2 de la Rambla del Celler. Tot i estar en els tres primers quarts del partit els rivals s'han distanciat en l'últim període del matx. L'entrenador dels vermell-i-negres, Marc Guillem, afirma que ha faltat una mica de confiança en el seu equip.

Els vermell-i-negres han sortit a la pista pressionant el rival i contraatacant. Els col·legiats han xiulat moltes faltes a l'equip local que ha marcat la diferència del primer quart (31-36). Al segon període els santcugatencs han fet un bon inici amb un parcial favorable de set punts i han retallat les distàncies fins l'últim minut del quart. S'ha arribat al descans amb el marcador de 31 a 36 favorable al Gavà.

A la represa els dos conjunts han jugat amb una gran intensitat durant tot el tercer període. La UESC ha arribat a posar-se a dos punts per empatar, però un parcial de vuit a zero els ha permès distanciar-se dels santcugatencs. En l'inici de l'últim quart els visitants han continuat la dinàmica i han augmentat la diferència en el marcador. Resultat final de 61 a 73.

L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, explica a Cugat.cat com ha vist els vermell-i-negres.