Apallissen el Vilanova

Imatge d'arxiu de la UESC

La UESC masculina guanya (57-80) el Vilanova en una gran segona part dels santcugatencs. Després d'un primer temps molt igualat, els vermell-i-negres plantegen un segon període amb molta intensitat defensiva i gran efectivitat en atac.

Els dos primers quarts han estat molt igualats tal com reflectia el marcador al descans (31-32). En el segon temps els santcugatencs han mostrat la seva millor versió amb una gran selecció de tirs i una gran defensa que han deixat els locals sense idees. Els vermell-i-negres han fet uns grans minuts i han aconseguit una diferència final a favor de 23 punts, aconseguint així la tercera victòria de la temporada.

L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, destaca la gran segona part dels seus homes.

Marc Guillem

A la segona part hem jugat al nostre ritme. Hem estat contundents, no com en altres partits.

La propera setmana la UESC rep el Bàsquet Ribes, equip de mitja taula de la Primera Catalana.