Tot i plantar cara tornen a perdre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El CB Mirasol cau derrotat (84-53) en la seva visita a l'ASEFE Sant Fruitós. Els de Lluís Valero, que han realitzat un gran partit mostrant millores substancials des de la seva arribada a la Segona Catalana, no han pogut fer res per endur-se la victòria a la pista d'un conjunt que, fins el moment, només ha perdut un partit com a local i és un dels líders de la classificació.

Tot i saber la dificultat que tindria el matx d'aquesta novena jornada, els mirasolencs no s'han arronsat i han plantat cara als del Bages, que des del principi s'han imposat i han dominat al joc, fet que es reflectia en el marcador amb un clar 41 a 29 al descans.
Tot i la diferència en el lluminós, els de Valero han sortit a la represa amb la mateixa tònica, mostrant les millores que estan adquirint des que van arribar a la Segona Catalana. Però això, no ha estat suficient per capgirar el marcador i aconseguir el que hagués estat la primera victòria de la temporada. Al final 84 a 53.
La jornada que ve el CB Mirasol té una bona oportunitat per aconseguir la primera victòria, i és que rebrà un ribal directe de la lluita per la permanència a la Segona Catalana, l'AEC Collblanc-Torrassa B. El matx serà a dos quarts de sis de la tarda al pavelló del CEIP Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.