Pep Claret debuta amb victòria

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç (75-71) el Salou en el debut de l'entrenador Pep Claret. En un partit atípic, els santcugatencs han signat un partit treballat però amb força desencert. Els visitants tampoc han ofert un joc ben trenat, i han basat el seu potencial en les individualitats. Sigui com sigui, la UESC obté una victòria molt important de cara a acabar la temporada fora de la zona de promoció de descens.

Debut i victòria. Pep Claret ha iniciat la seva etapa vermell-i-negra guanyant, tot i fer-ho amb un joc en moments desencertat i irregular. Malgrat això, l'esforç físic realitzat pels homes de Claret els ha permès emportar-se un partit estrany per la pista de joc, ja que la pluja ha provocat goteres al Pav-1 i el partit s'ha disputat l'escola Europa. Un inici marcat per una UESC seguint amb la seva filosofia de joc, dinàmic i de ràpides transicions, ha donat avantatge als locals, que no han acabat de trencar el partit. Així, al segon quart els salouencs han pres la iniciativa i han empatat el matx, molt incisius des de la línia de tres punts. A la segona part el joc ha passat a ser travat, amb moltes pèrdues de pilota i amb desencert de cara a cistella. Tot i això, la UESC ha agafat una distància que ha arribat a ser d'11 punts, però en els minuts finals els visitants han retallat diferències en el marcador malgrat no poder culminar la remuntada. El nou tècnic de la UESC, Pep Claret, ha destacat la voluntat dels seus jugadors tot i lamentar-se per no haver pogut recuperar el bàsquet average.

Pep Claret

Després d'un partit com aquest la victòria és positiva, només ha faltat superar l'average

Aquest partit serveix als santcugatencs per acumular la novena victòria de la temporada i per seguir lluitant per sortir de les posicions de promoció de descens.