Segueixen mirant amunt


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç (73-42) el Torelló B en un matx dominat, pràcticament en tot moment, per les santcugatenques. Amb aquesta victòria les vermell-i-negres són terceres amb un balanç de 14 victòries i sis derrotes.

El primer quart ha estat marcat per les imprecisions de tots dos conjunts. Les pèrdues de pilotes d'un i de l'altre equip no mostraven com a favorit a cap dels dos conjunts. Amb un nou a 12 favorable a les osonenques, ha començat el segon quart, punt d'inflexió del partit. Les santcugatenques han despertat i han entrat dins el matx, fet que els ha donat més efectivitat tant defensivament com ofensivament i conseqüentment s'han distanciat en el marcador, arribant al descans amb una diferència de 10 punts, 30-20.

A la represa el partit ha seguit la mateixa tònica, una UESC molt concentrada, que no ha tingut cap problema per desfer-se d'un Torelló ple d'errades. El tercer quart ha finalitzat 53-29 i el darrer i definitiu 73-42.

El tècnic de la UESC, Leandro Nahmanovic, explica les claus de la victòria.

Leandro Nahmanovic

Primer tenir consciència del que jugàvem avui, el control del rebot i sobretot no perdre 15 pilotes que són les que hem perdut en el primer quart.


Amb aquesta victòria les santcugatenques es mantenen a la zona alta de la taula amb un balanç de 14 victòries i sis derrotes. En funció del resultat entre el Sant Jordi i l'Esparreguera, tercer i cinquè classificats, les santcugatenques podrien finalitzar la jornada situades a la tercera plaça de Segona Catalana. La jornada vinent la UESC torna a jugar a casa i rep el Sant Fruitós, conjunt recent arribat de Tercera Catalana i que està fent una gran campanya que el situa en sisena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.