El CB Mira-sol rep la visita del La Salle Manresa


  • Comparteix:

Imatge de l'equp sènior del CB Mira-sol
(Font: CB Mira-sol)

Imatge de l'equp sènior del CB Mira-sol (Font: CB Mira-sol)

El CB Mira-sol rep diumenge a les dotze del migdia el La Salle Manresa en la 26a jornada del grup 3 de la Segona Catalana. Un matx complicat pels mira-solencs que ho tindran difícil per intentar sumar la primera victòria de la temporada contra un conjunt manresà que és cinquè i encara té opcions d'ascens a Primera Catalana.

Van passant les jornades i al CB Mira-sol se li resisteix la primera victòria de la temporada. Tot i que els homes de Lluís Valero han millorat molt respecte a l'inici de la temporada, no acaben de rematar els partits i la pressió de la classificació i d'aconseguir la primera victòria passa factura.

Aquesta jornada reben el La Salle Manresa que, en el partit d'anada disputat al Bages, van superar els santcugatencs per 25 punts de diferència (78-53). Els manresans són cinquens i a falta de cinc jornades per la finalització del campionat, encara tenen opcions d'ascens a Primera Catalana.

El matx entre CB Mira-sol i La Salle Manresa es disputa aquest diumenge a partir de les dotze del migdia al pavelló del gimnàs de l'Escola Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.