Triple fidelitat als valors de la UESC


  • Comparteix:

Sala, Torrens, Conesa, Farré i Escudé (font: Localpress)

Sala, Torrens, Conesa, Farré i Escudé (font: Localpress)

La Fundació UESC ha renovat per un any més els seus acords de patrocini amb CIC3, QGAT Hotel i la Fundació Jesús Serra de Catalana Occident. Cadascuna de les tres entitats aportarà 6.000 euros al club santcugatenc, que els destinarà als projectes de la seva fundació.

La signatura dels tres acords de patrocini s'ha efectuat aquest dilluns a la tarda a la Sala de Plens de l'Ajuntament, amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha agraït el suport que aquestes empreses donen a la Fundació UESC. A més, Conesa ha destacat el projecte social i educatiu de la UESC i ha assegurat que altres clubs de la ciutat s'emmirallen en la manera de fer de la UESC.

Mercè Conesa

Aquests fets han de servir de mirall per a moltes altres entitats de la ciutat.



El president de la Fundació UESC, Jordi Torrens, ha agraït la fidelitat de les tres empreses al seu projecte de valors.

Jordi Torrens

Portem uns quants anys fent feina de formació i la gent valora el nostre esforç.






La gerent de QGAT Hotel, Mireia Escudé, el gerent de CIC3, Albert Sala, i el director general de la Fundació Jesús Serra, Manel Farré, han explicat els motius pels quals aposten per la Fundació UESC.

Sala, Escudé i Farré

Escollim la UESC per la feina ben feta. / Afiança i dóna valor a la qualitat de Sant Cugat. / Encarnen una sèrie de valors que per a nosaltres són molt importans.





CIC3 fa nou anys que patrocina la Fundació UESC, la Fundació Jesús Serra, vuit, i QGAT Hotel, quatre. L'acord es renova per un any més i l'aportació serà de 6.000 euros de cada entitat. A canvi, els equips cadet masculí, sènior femení i l'escola d'infantils portaran els logos a les samarretes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.