La UESC roba el tercer lloc al Mollerussa


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) aconsegueix una important victòria (69-57) contra el CB Mollerussa i augmenta les opcions d'arribar al final de la temporada en posicions de promoció d'ascens. Les noies de Leandro Nahmanovic han jugat conscients de la transcendència del matx i han dut la iniciativa del joc durant tot el partit. Amb aquesta victòria les santcugatenques superen a les de Mollerussa a la classificació.

Les jugadores de la UESC han sortit a la pista conscienciades de la importància del partit, aplicades en defensa i amb els conceptes a dur a terme ben clars: velocitat en els atacs, aprofitar el desequilibri en l'avantatge del joc interior i asfixiar les mollerussenques amb una defensa pressionant a tota la pista. Això ha donat la iniciativa del matx a la UESC malgrat que no es veia reflectit en el marcador, ja que el partit ha arribat al descans amb només quatre punts d'avantatge local (36-32). A la segona part el major ritme i intensitat de les locals ha plasmat la diferència en l'anotació, amb avantatges que han arribat als vint punts, i una tímida reacció en els moments finals del partit de les visitants ha reduït la distància als 12 punts a favor de les vermell-i-negres final. El tècnic de la UESC, Leandro Nahmanovic, ha negat que hagi estat un partit fàcil malgrat la diferència final en el marcador.

Leandro Nahmanovic

El marcador diu que ha estat fàcil però crec que hem tingut un gran desgast a nivell defensiu i de mentalitat



Amb aquest triomf les santcugatenques es distancien una victòria del CB Mollerussa i els hi guanyen també el bàsquet average, i acaba la jornada en tercera posició, que ostentaven les mollerussenques fins aquesta jornada. Les de Nahmanovic visiten la setmana vinent el líder, el CN Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.