Derrota de la UESC que l'allunya de l'objectiu

Imatge d'arxiu de la UESC

La UESC cau derrotada (76-68) a la pista del Bàsquet Sant Boi en un matx en què els santcugatencs han anat per davant en alguna fase del partit. El major encert dels locals en els darrers minuts ha provocat la segona derrota consecutiva dels vermell-i-negres que es compliquen a permanència.

Tot i anar per davant en el marcador en el tres primers quarts, el Bàsquet Sant Boi ha reaccionat en el darrer quart i ha aconseguit donar la volta al resultat per endur-se una important victòria pel conjunt local en la seva lluita per l'ascens.

Després d'aquesta derrota, la UESC haurà d'escapar de la zona perillosa de la taula. Els homes de Pep Claret continuen en play-off de permanència i la propera jornada reben la visita de l'Sferic Terrassa, vuitè classificat.