Un gran Sferic envia la UESC a la promoció de permanència


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau de manera contundent (65-92) contra un poderós Sferic Terrassa. Els de Pep Claret s'han vist superats des del primer minut i, malgrat mostrar una gran actitud, no han pogut amb l'alta efectivitat anotadora dels egarencs. Aquesta derrota, juntament amb la victòria del CN Sabadell, envia matemàticament els de Pep Claret a jugar la fase de permanència.

Des de l'inici del partit ja s'ha advertit com es desenvoluparia el joc, amb uns egarencs molt motivats i intensos, però sobretot molt efectius en els seus tirs. Ràpidament han acumulat una avantatge que els vermell-i-negres ja no han pogut remuntar. De fet, a la mitja part els de Terrassa ja superaven per més de vint punts els locals, a partir d'un bon equilibri entre joc interior i joc exterior. Els pivots de l'Sferic han dominat els taulells amb bones accions i la velocitat dels jugadors de perímetre i el seu encert des del tir exterior ha estat fonamental per acabar vencent d'una diferència tan àmplia. En qualsevol cas, l'actitud dels santcugatencs ha estat de lluita i esforç, conscients que aquests minuts han de servir per preparar una promoció de permanència que és ja a tocar. El tècnic de la UESC, Pep Claret, ha reconegut el gran partit rival.

Pep Claret

Han estat molt encertats a nivell de tir de llarga distància i ens han parat molt bé en defensa



Amb aquest resultat la UESC deixa escapar la darrera oportunitat d'acabar la fase regular fora de la zona de promoció de permanència. A dues jornades per acabar, els santcugatencs es troben a dues victòries de la darrera plaça de salvació directa, la desena, que ostenta el CN Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.