La UESC guanya al líder i s'apropa a l'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç (49-57) el líder de la Segona Catalana, el Terrassa. Amb aquest triomf les santcugatenques es consoliden a la tercera plaça de la categoria i mantenen les aspiracions d'ascens quan només falten tres jornades per acabar el campionat regular.

Les santcugatenques han sortit molt concentrades a la pista de les egarenques. Des del primer moment s'han avançat en el marcador i han sabut mantenir l'avantatge. Tot i els intents del líder per capgirar el resultat, les santcugatenques no han abaixat la guàrdia i han aconseguit sumar el triomf, convertint-se així en l'únic conjunt del grup que ha aconseguit guanyar-li els dos enfrontaments.
El tècnic santcugatenc, Leandro Nahmanovic, es mostra molt satisfet amb aquest triomf.

Leandro Nahmanovic

Som l'únic equip que hem guanyat els dos partits. Ens dóna molta moral per encarar els tres partits que ens queden.


A falta de tres jornades per acabar la competició, la UESC se situa tercera amb un balanç de 17 victòries i sis derrotes. Tenint en compte la classificació, no serà fins l'última jornada quan se sabrà si les de Nahamanovic aconsegueixen l'ascens. Per fer-ho directament haurien d'acabar la lliga en primera o segona posició. En cas de finalitzar terceres, les vermells-i-negres jugarien una fase d'ascens amb el tercer classificat d'un altre grup de la categoria.

La propera jornada serà el 30 d'abril, quan la UESC rebrà el Roda, 11è classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.