La vuitena victòria consecutiva apropa la UESC a l'ascens

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç (78-47) el Roda i suma la vuitena victòria consecutiva, fent un altre pas cap a l'ascens. Les de Leandro Nahmanovic han fet un partit sobri per passar per sobre d'un Roda que s'ha mostrat molt inferior al seu rival. Amb aquesta victòria les santcugatenques segueixen lluitant per la segona o la tercera plaça, que les donaria l'oportunitat d'ascens, quan manquen només dues jornades perquè acabi la temporada regular.

Un fluix inici dels dos equips ha donat els tres primers minuts sense anotació, i fins al minut sis la UESC no ha pogut fer punts en situació de joc i no de tir lliure. Malgrat el baix ritme i la manca d'encert, les locals han anat augmentat l'avantatge fins a situar-se a uns còmodes 13 punts al descans. A la represa la tònica s'ha mantingut en la mateixa línia, amb unes olotines molt desencertades i mancades de recursos i unes santcugatenques que cada vegada es trobaven més còmodes a pista. L'avantatge ha anat augmentant fins als trenta punts, moment en el que les noies de Nahmanovic han aprofitat per provar variants defensives de cara als transcendentals partits a Lleida i contra el Sant Jordi. El tècnic de la UESC ha remarcat la concentració del seu equip per vèncer el Roda.

Leandro Nahmanovic

Sabíem que havíem de treballar el partit, i hem estat sèries i molt treballadores

Ara cal veure quins resultats tenen Esparraguera i Sant Jordi, que juguen aquesta jornada a les pistes de Calaf i Cervera respectivament. Aquests dos conjunts, juntament amb el Sant Nicolau, seran els rivals de la UESC per la segona i tercera plaça. El desenllaç, a aquestes darreres dues jornades.