Victòria per arribar amb la moral alta a la lluita per la permanència


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç el Sant Jordi (77-76) a la darrera jornada de la fase regular del grup tres de Primera Catalana. Aquest triomf és important pels santcugatencs per agafar forces de cara a la fase de permanència que comença dissabte vinent. Més enllà d'això, la victòria de la UESC complica les opcions dels rubinencs per pujar a Copa Catalana, ja que el Sant Jordi arribava tercer a aquesta última jornada.

La UESC arriba a la decisiva fase de permanència amb bones sensacions, sobretot després del gran partit que han protagonitzat contra el Sant Jordi. L'inici del matx ha estat fluix per part dels vermell-i-negres, amb uns rubinencs molt més intensos, conscients de la importància del partit. El Sant Jordi ha anat tot el matx per davant en el marcador, i al segon temps el joc s'ha igualat amb uns santcugatencs molt més efectius des del tir exterior. De fet, la bona actuació dels jugadors exteriors de la UESC ha estat clau per arribar al final del matx amb el marcador ajustat. Al darrer minut, un triple de James ha capgirat l'electrònic amb el 77 a 76 final.
El tècnic santcugatenc, Pep Claret, ha destacat la importància d'arribar a la lluita per mantenir la categoria després d'un partit com aquest.

Pep Claret

Acabar amb una victòria jugant com hem jugat ens donarà un plus a l'hora d'afrontar el primer partit de la fase de permanència.


Ara ja toca pensar en la fase de permanència, que comença dissabte vinent. El rival serà el tretzè classificat del grup dos, posició que encara es troba per definir. Un conjunt de cinc equips poden ser rivals davant una UESC que arriba amb els dubtes dels seus dos bases, Víctor Chica, que avui no ha pogut disputar el partit, i Norbert Caldera, que s'ha hagut de retirar després d'una jugada en el matx contra el Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.