La UESC es jugarà la permanència contra l'AEJ Riera de Cornellà


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Cugat jugarà la fase de permanència a Primera Catalana contra l'AEJ Riera de Cornellà. Els santcugatencs debutaran a casa aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda. L'entrenador vermell-i-negre, Pep Claret, assegura que si mantenen el nivell de joc mostrat en els últims partits podran salvar la categoria.

La fase de permanència es jugarà al millor de tres partits. El vencedor seguirà a Primera Catalana i el perdedor caurà a Segona. El rival de la UESC serà l'AEJ Riera de Cornellà, avantpenúltim classificat del grup 2.

Tot i ser conscient que la tensió pot passar factura, l'entrenador de la UESC, Pep Claret, assegura que si mantenen la seva línia de joc veu possible salvar la categoria.

Pep Claret

Serà difícil però a la vegada assequible si juguem a un bon nivell.



Claret reconeix que perdre la categoria seria un cop dur per a l'equip, però assegura que no pensen en aquesta possibilitat i que aniran a guanyar l'eliminatòria des del primer partit, que es jugarà al Pav-1 de la rambla del Celler aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.